Exxplorer doesnt build trade post if i order

:arrow_forward: GAME INFORMATION

  • BUILD #: ######
  • PLATFORM: Steam / Microsoft Store
  • OS: Windows 10 / Windows 7 / Mac / Linux

:arrow_forward: ISSUE EXPERIENCED

:question: DESCRIBE THE ISSUE IN DETAIL (below). Limit to ONE issue per thread.

Here is the problem I’m experiencing…
explorer doesnt build trading post while iam fighting, and he stood up in the same place in each trade post.

:arrow_forward: FREQUENCY OF ISSUE

:question: How often does the issue occur? CHOSE ONE; DELETE THE REST.

  • Less than 25% of the time / matches I play (RARELY)
  • 25% of the time / matches I play (SOMETIMES)
  • 50% of the time / matches I play (FREQUENTLY)
  • 100% of the time / matches I play (ALWAYS)

:arrow_forward: REPRODUCTION STEPS

:question: List the DETAILED STEPS we can take to reproduce the issue… Be descriptive!

Here’s the steps to reproduce the issue:

  1. Record Game

:arrow_forward: EXPECTED RESULT

:question: What was supposed to happen if the bug you encountered were not present?

:arrow_forward: ACTUAL RESULT

:question: What actually happened (what went wrong) because of the issue you’re reporting?

:arrow_forward: GAME FILES

:question: Include a OneDrive or Google Drive link to a SAVE GAME or REPLAY FILE (.aoe2record) of the match where you encountered the issue.

:arrow_forward: IMAGE & ATTACHMENTS

:question: Attach a relevant PICTURE (.jpg, .png, .gif), VIDEO (.mp4, YouTube), DXDIAG FILE (.txt), or CRASH/GAME LOGS (.aoe2record, .txt) below.

1 Like